QUI SÓC

Hola em dic Pol, em vols conèixer una mica?

Vinc d’un lloc on hi ha foques que ballen, balenes que no paren de cantar, óssos polars molt peludets, i també perquè no dir-ho, vinc d’un lloc on hi fa molt fred però cada cop menys. Amb el tema del canvi climàtic estem patint molt per aquí dalt i totes les espècies que viuen en aquest hàbitat cada vegada ho tenen més difícil per sobreviure. Crec que les nenes i els nens d’avui en dia estan molt conscienciats amb tot això i amb la seva força i determinació seran la força per canviar el món, n’estic convençut!

Les meves dues passions són la música i l’educació. Gran part de la meva vida la dedico a viure-les intensament. Primer va ser al cau, tot fent cantar i ballar a petites i grans i més endavant he exportat aquests coneixements musicals i educatius a l’escola, als carrers i a qualsevol espai que serveixi per fer de la música un element de diversió, cohesionador i educatiu alhora.

Ara mateix aquest virus amb nom de mascota olímpica que tant ens està fent la punyeta sembla que no dona treva i el món de la cultura i els espectacles en general seguirem patint molt les conseqüències i no serà fàcil tornar a la “normalitat”.

Tot i així, tot adaptant-nos a la nova situació, el millor serà tornar als escenaris ben aviat, vosaltres ho haureu de viure des d’una cadira, ben apropet meu, eh? Però no passa res, també es pot ballar, cantar, somriure i passar-ho molt bé des d’una cadira, i a sobre és còmode!

N’hi ha per llogar-hi cadires, t’hi apuntes?